Kastrup Europas beste

By on June 11, 2008 0 16 Views

 Et ekspertpanel nedsatt av den europeiske lufthavnssammenslutning, ACI, mente at Kastrup er den beste og mest velfungerende på det europeiske kontinentet, skriver flyplassen i en pressemelding i følge borsen.dk.
Begrunnelsen er blant annet, “at Kjøbenhavns Lufthavn, tross tidligere problemer med køer, har klart å foreta de nødvendige disposisjoner for å sikre et høyt servicenivå for passasjerene.”
Mens panelet, som er representert ved flyplassjefer, reisejournalister og konsulenter, altså er positive til flyplassen, er daglige brukere av Kjøbenhavns Lufthavn ikke nær så begeistrede. Tidligere denne måneden offentliggjorde Berlingske Nyhedsmagasin en imageundersøkelse foretatt blant nesten 3000 ledere, og den viste at Københavns lufthavn image-messigt er falt fra en 19. plass til plass nummer 74.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *