Karibiacruise er mer populært enn noensinne

By on June 11, 2008 0 12 Views

 For kommende vintersesong, som starter i november, har Carnival Cruise knust alle sine tidligere salgsrekorder. 2,9 millioner gjester har, i følge en pressemelding fra selskapet, bestilt Karibia-cruise med Carnival. Cruiserederiet har allerede økt antallet skip i regionen, og har dessuten bestilt ytterligere tre skip.

Selv om stadig nye cruise-destinasjoner etableres, klarer Karibia å beholde sin posisjon som det absolutt mest populære cruisereisemålet, og antallet bookinger for den kommende sesongen har økt betraktelig, sammenliknet med tidligere år.

Vicki Freed, senior vice president for salg og markedsføring hos Carnival Cruises, indikerer at oppgangen skyldes alle Karibias utrolige kvaliteter, slike som bl.a. det flotte og stabile været, gjestfriheten, unike sightseeingmuligheter, gode shoppingmuligheter og naturligvis de fantastiske strendene. Mange cruisegjester som har testet ut andre cruisedestinasjoner vender nå tilbake til Karibia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *