Godt førstehalvår for Hardanger

By on June 11, 2008 0 10 Views

 Norske gjestedøgn økte med 6,5 prosent og utenlandske med 13 prosent. Markedsføringen i Storbritannia begynner å betale seg, og veksten var på gode 19 prosent derfra. Det største utenlandsmarkedet, Tyskland, gikk fram 5 prosent og er oppe i 15.253 gjestedøgn.
Størst vekst er det imidlertid fra Asia; her var veksten på 41 prosent og har nå passert 4.000 gjestedøgn. Det er Japan som er motoren, men også Kina og Sør Korea viser gode tall.
Reisemål Hardanger Fjord uttaler i en kommentar at fremgangen i juni var ventet, idet vm i fotball ble arrangert i juni 2006 med dårlig besøk fra Sentral Europa. Likevel er de samlete tallene for januar-juni mye bedre enn forventet, og spesielt gledelig er det at omsetningen stiger og hotellene har godt belegg på rommene.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *