Carnival cruiser så det suser

By on June 11, 2008 0 8 Views

 Cruiserederiet Carnival hadde et resultat på 390 millioner dollar eller 48 cents per aksje i andre kvartal. Det er en bedring fra 380 millioner dollar, tilsvarende 46 cents per aksje, i samme periode året før. Omsetningen økte til 2,9 milliarder dollar fra 2,66 milliarder dollar i andre kvartal 2006. Analytikerne ventet at Carnival ville legge frem et resultat per aksje på 47 cents fra en omsetning på 2,84 milliarder dollar. Samtidig opplyser cruiserederiet at bookingen for andre halvår er bedre enn i 2006, selv om prisingen er noe svakere basert gitt den gjeldende dollarkursen. For tredje kvartal regner selskapet å oppnå et resultat per aksje på mellom 1,60 og 1,62 dollar per aksje. Det er langt bedre enn i samme periode året før da Carnival hadde et resultat per aksje på 1,49 dollar. Analytikerne venter at resultatet i tredje kvartal vil ligge på 1,66 dollar per aksje

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *