Amadeus og Sabre Holding vil samarbeide tettere.

By on June 11, 2008 0 16 Views

De to ledende tilbyderne av global reisedistribusjon og -teknologi; Sabre Holdings og Amadeus har levert inn en søknad til EU-komminsjonen om etablering av et samarbeidsselskap som skal tilby sikre automatiserte betalingsprosesser, godkjenning- og oppgjørsløsninger til den globale reiselivsnæringen.

Hensikten med samarbeidet er å etablere en industriell standardløsning som på en bedre måte kan møte de krav og ønskemål som reiselivsindustrien stiller til betalingseffektivitet, økt automatisering og forbedret interoperabilitet (evnen forskjellige datasystemer har til fungere sammen og kommunisere med hverandre).

Samarbeidsselskapet planlegger å fokusere på andre segment enn luftfart, slike som hotell, cruise, turoperatører, bil og tog.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *