Alitalia klamrer seg til mulighet

By on June 11, 2008 0 18 Views

 Denne gangen er det en gruppe italienske investeringselskaper som er villige til å satse milliardbeløp på å overta 59.9 prosent av det tidligere flaggskipet for italiensk luftfart..
Alitalia har de siste årene befunnet seg inne i en svært dyp økonomisk krise. Nå kan det muligens ha dukket opp et aldri så lite lysglimt: Den italienske regjeringen vil rettet seg etter EU`s krav og kvitte seg med 49.9 prosent av selskapet. Så langt har ingen ønsket å satse på Alitalia. På tross av at mange har vist interesse, som Lufthansa, og Aeroflot, er det ingen som har gått lenger. Denne gangen er det en gruppe på minst fem italienske investeringselskaper skal ha gått sammen om å overta aksjemajoriteten i Alitalia. Det skal også pågå forhandlinger om å øke KLM/Air France sin eierandel fra to til ti prosent.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *