6,6 millioner overnattinger fra januar til mai

By on June 11, 2008 0 21 Views

 – Jeg er glad for at det har vært en økning i tallet på overnattinger denne våren. Regjeringens økte satsing på markedsføring og profilering av Norge bidrar til dette, seier nærings- og handelsminister Dag Terje Andersen, i følge en pressemelding fra Nærings- og Handelsdepartementet.
For de fem første månedene i 2007 er veksten i overnattinger på fem prosent. Det er en vekst både i norske og utenlandske reisende.
Regjeringen har økt satsingen på reiseliv fra 100 til 200 millioner kroner og arbeider nå med en nasjonal strategi for reiseliv. Reiseliv er blant de raskest voksende næringene i verda, og målet er at Norge skal ta sin del av denne veksten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *