Utradisjonell klasseinndeling

By on June 10, 2008 0 16 Views

B.flex- billettene skal koste rundt en tredjedel av de vanlige business class- billettene, gi 100 prosent refusjon, full fleksibilitet og raskere innsjekking. I tillegg tilbyr selskapet B.light for alle som ønsker å reise billigst mulig. Tankene om den nye klasseinndelingen er preget av at selskapet fusjonerte med Virgin Express i høst. Det nye selskapet har benyttet seg av erfaringene Virgin har med lavprissegmentet:
– Vi har sett at det er en ting som er viktig for alle kundene, uansett om de reiser for moroskyld eller i jobben; og det er pris, slår administrerende direktør i Brussels Airlines, Philippe Putten fast under en mottagelse i den belgiske ambassaden i Oslo onsdag. Og nå håper toppsjefen at flere for øynene opp for Brussel som transittflyplass:
– Vi har videreforbindelse til over 70 destinasjoner i Europa, Afrika og Amerika, sier Putten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *