Tyrkia frister nordmenn

By on June 10, 2008 0 21 Views

Når Norwegian 5. mai åpner direkteruter til den tyrkiske rivieraen blir det ennå enklere å rømme norsk regn og kulde. Tyrkia er nå tredje største land på ferieboliger på Finn.no. 680 hus og leiligheter fra den sørøst-europeiske republikken ligger nå ute for salg på det norske markedet. Bare Spania og Frankrike er større. Til sammenligning er det 460 norske sjøhytter ute for salg, i følge e24.no. 65.000 nordmenn eier hus i utlandet. Spania og Sverige har omtrent en tredel hver. Tyrkia er foreløpig ikke veldig store på dette området, men det kan raskt komme til å endre seg. Det er stor sannsynlighet for at den økte turismen til Tyrkia kan bidra til at flybillettene blir enda mere presset, som igjen kan medføre at flere nordmenn ønsker å reise dit.
Skulle Tyrkia i tillegg klare å gjøre seg smakelige nok for EU, og bli tatt opp som medlem, vil prisene med all sannsynlighet gå voldsomt opp. Dette ligger imidlertid flere år frem i tid, mener skriver nettstedet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *