Tre av ti vil kjøpe klimakvoter

By on June 10, 2008 0 17 Views

– Den siste undersøkelsen vår viser at miljøengasjementet har økt betydelig bare fra januar til april i år. Dette er noe vi tar på alvor, og vi har de siste månedene nøye utredet de ulike organisasjonene som formidler klimakvoter. Valget har nå har falt på tre organisasjoner: Mitt klima, Atmosfair og Climate Care som presenteres på våre nettsider i slutten av denne uken, sier Lena Petersson, informasjonssjef i Star Tour.
Også andre undersøkelser Travel News har tilgang til viser et voksende miljøengasjement fra de reisende. I den nylig publiserte undersøkelsen Nordic Business Travel Barometer viser de forretningsreisende også en større interesse for miljøspørsmål. Men hvorvidt den avlatslignende avgiften hjelper for annet enn de reisendes samvittighet, strides fortsatt de lærde om. Mange hevder at det er reisemønsteret som må endres, og at en avgift kun vil være som en dråpe i havet å regne.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *