Til Buenos Aires med Hurtigruta

By on June 10, 2008 0 14 Views

 Kundene inviteres til å være med på den 36 døgns lange seilingen med hurtigruteskipet MS Nordnorge fra Tromsø 11. september til Buenos Aires.
– Kystopplevelsers høstcruise fra Norge til Las Palmas har vært en årlig foreteelse. Men i år er den store nyheten at vi i den andre enden av cruiset har utvidet muligheten for den reiselystne enda mer, forteller adm.dir. Per Eide-Olsen i en pressemelding.
– Tidligere valgte vi å seile uten passasjerer den lange veien over Atlanterhavet. 14 dager i sjøen, i forkant vintersesongens cruiseoperasjon i Sør-Amerika og Antarktis. Det viser seg at det er så stor interesse for å være med også på kryssingen av Atlanteren at vi nå vil lansere også den som et fullverdig cruise, forteller han.
Kystopplevelser AS heleid av Hurtigruten Group ASA med en årlig omsetning på 120 millioner kroner. Selskapet er Hurtigrutens egen turoperatør knyttet til Norge og cruise med Hurtigruten. I hovedsak langs kysten mellom Bergen og Kirkenes, men også ulike kombinasjoner med fly og cruise på Svalbard, Grønland, Antarktis og Europa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *