Suksess for klimakvoter

By on June 10, 2008 0 9 Views

 Informasjonssjef Thomas Midteide sier til NTB at det er et av Europas største klimafond, CarbonNeutral, som selger miljøbillettene. Siden SAS lanserte tilbudet til sine passasjerer for to måneder siden har utenlandsreisende kompensert 300 tonn CO2 ved å kjøpe miljøbilletter. – Det er en forsiktig start på noe som er helt nytt for norske flypassasjerer. Vi i SAS Norge håper mange flere vil kompensere for CO2-forbruket under flyreisene sine, selv om dette er en helt frivillig ordning, sier Midteide. Han tror mange av selskapets passasjerer kompenserer sitt CO2-forbruk hos andre, for eksempel Kirkens Nødhjelp, MittKlima eller andre aktører. SAS er ifølge Midteide det andre flyselskapet i verden som tilbyr kundene å kompensere CO2-forbruket via sine nettsider, melder NTB.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *