Sterlingstreik kan true selskapet

By on June 10, 2008 0 12 Views

 Tirsdag møtes piloter og ledelse til møte etter flere måneders forhandlinger. Hvis ikke partene er enige innen torsdag, vil alle fly settes på bakken. Dersom pilotene gjør alvor av streiketrusselen torsdag, kan det koste selskapet livet, skriver administrerende direktør Almar Örn Hilmarsson i et brev til medarbeiderne.
– En streik er livstruende. Vi kan kanskje overleve streik en dag eller to, men ikke mer enn det. De 15 til 20 millioner kroner en streik i Skandinavia vil koste daglig samt det langsiktige imagetapet vil være forkrøplende, sa kommersiell direktør Stefan Vilner i Sterling til Berlingske Tidende lørdag, ifølge borsen.dk.
– Vi har ingen stor pengekasse, for vi har kjørt med millionunderskudd i årevis og er først nå i ferd med å få litt medvind, la Vilner til.
Selskapets rundt 300 piloter krever mer i lønn og et bedre system for fridager.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *