Stabile tall for Mallorca

By on June 10, 2008 0 12 Views

– Mallorca er det største reisemålet totalt sett og slik har det vært i veldig mange år. En stor andel nordmenn reiser dit vår, sommer og høst. Barnefamiliene er også veldig glade i Mallorca som reisemål, sier Grønli. Kreta har ikke gjort det så bra de siste årene, men er nå tilbake blant de absolutt mest interessante turistmålene for norske turister. Flere andre land har skutt seg inn som interessante reisemål for norske turister, særlig Bulgaria med Sunny Beach har skaffet seg en plass i folks hjerter de siste årene, i følge Avis2.
– Der man får mest ferie og best valuta for pengene er Tyrkia og Bulgaria. Man ser også i stigende grad at folk vil oppleve og ikke ligge på en strand. Sør-Amerika har blitt veldig populært generelt og spesielt Brasil, som har kommet på charterkartet, har virkelig tatt av. Ellers er Peru, Galapahos, Chile og ikke minst cruise veldig populært for tiden. På cruise når man nye destinasjoner hver eneste dag og det liker mange godt, forteller Anders Hedemann hos Bennett Ferie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *