Scandic vil gjenerobre tronen

By on June 10, 2008 0 18 Views

 De nye eierne, det Wallenberg-dominerte private equity-fondet EQT, satser offensivt. Mens Scandic har vært stabilt store, har konkurrentene, spesielt Stordalens Choice-kjede, vokst kraftig, skriver DN.
– Nå har vi fått den nye eieren EQT med på en plan som betyr at vi skal nå 200 hoteller om fem år. Vi skal gjenerobre den unike posisjonen vi hadde i 2001, sier Frank Fiskers, toppsjefen for hotellkjeden.
Og Fiskers synes ikke overraskende at det er alt for få Scandic-hoteller i Norge.
– Vi er veldig sterke i Sverige. Og ganske sterke i Danmark. Men i Norge har vi alt for få hoteller. Det ligger i kortene at den sterkeste ekspansasjonen vil komme i Norge. Målet er at vi for alvor skal ta opp konkurransen med aktører som Choice og Rica, sier Fiskers til avisen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *