– Ren spekulasjon, sier BMI

By on June 10, 2008 0 16 Views

Avisen skrev om et mulig bud fra British Airways på 1 milliard pund. Det er en pressetalsmann som avviser ryktene for Sir Michael Bishop som eier 50 prosent og èn aktie i BMI.
– “Open skies” -avtalen er nettop inngått, og BMI blir en av de store vinnerne. Interessen for å by på BMI bør være stor”, sier Bishop gjennem sin talsmann. Ifølge The Times har BA allerede drøftet et eventuelt salg med Bishop. Men det avvises altså av BMI, skriver borsen.dk. BMI har 13 prosent av de ettertrktete start- og landingstillatelsene for Heathrow. I øyeblikket er det kun BA, Virgin Atlantic, United Airlines og American Airlines som kan fly på den lukrative ruten fra Heathrow til New York.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *