Rekordtall fra Rica

By on June 10, 2008 0 21 Views

Resultatet er tidenes beste første kvartal og reflekterer den veksten bransjen opplever i pris og belegg. Driftsinntektene økte med 15 prosent fra 411 millioner kroner i 2006 til 472 millioner i 2007. Driftsresultatet endte med et overskudd på 19 millioner kroner i 2007 mot et underskudd på 6 millioner i 2006. Inntekt per tilgjengelig rom (RevPar) økte med 12 prosent.
Starten på 2007 har vært god og Rica Hotels forventer gode marginer i periodene som kommer. Både Norge og Sverige viser en positiv utvilkling i pris og belegg.
Hotellkjeden kan vise til en rekke endringer og utvidelser av allerede eksisterende hoteller. Både Rica Hotell Alta, Helsfyr og Grimstad vil få langt større kapasitet, og det vil også bli satset på konferanserom og kongressaler.
I tillegg har Rica i samarbeid med selskapet Pilestredet 1 AS inngått avtale om utvikling av et designhotell i Oslo sentrum.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *