Personalet bedre sjekket enn reisende

By on June 10, 2008 0 16 Views

 Under Den europeiske transportministerkonferansen i Sofia i Bulgaria hadde Navarsete torsdag møte med sin tyske kollega Wolfgang Tiefensee. Møtet kom i stand fordi Navarsete ønsket å lodde stemningen i EU til de sikkerhetsrutinene som er innført på europeiske og norske flyplasser. Hun ønsket samtidig å formidle Norges syn på at kontrollene i noen grad kan virke meningsløse og for detaljerte. Det har i Norge vært eksempler på at flymannskaper føler mistenksomhet fra sikkerhetskontrollører på norske flypasser. Dette er de ikke alene om.
– Transportminister Tiefensee refererte under samtalen til en undersøkelse i EU, som viser at den kontrollen flymannskap blir møtt med er av dårligere kvalitet enn det passasjerene opplever, sier Navarsete til NTB.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *