Nrk og Hurtigruten med kulturcruise

By on June 10, 2008 0 17 Views

 Kulturcruiset starter i Bergen mandag 5. november, seiler nordover og gjør hjemreis fra Alta 16. november. Det blir konserter med Kringkastingsorkestret hver kveld, og show om bord på MS Trollfjord – direktesendt i NRK P2.
Solister som skal delta er blant annet Håvard Gimse (klaver) og dirigent Arvid Engegård fra Molde til Alta, og Wenche Myhre og dirigent Anders Eljas på tur sørover fra Harstad til Bergen.
Med på turen blir mange av NRK P2s mest kjente programskapere, blant andre Knut Borge, Torkjell Berulfsen, Marta Norheim og Hallo i uken-trioen Else Michelet, Espen Beranek Holm og Are Kalvø, Nils Nordberg, Arne Egil Tønset, Nina Krohn, Knut Reiersrud, Mari Lunnan, Kjell Hillveg, Berit Hedemann, Erling Wicklund, Jens A. Riisnæs og Ingolf Håkon Teigene. Blant gjestene er Ola Bremnes, Edvard Hoem, Håvard Gimse, Trym Ivar Bergsmo, Herbjørg Wassmo, Reidar Sørensen og mange flere.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *