Norwegian med overskudd

By on June 10, 2008 0 15 Views

Som for de fleste andre bedrifter i den norske reiselivsbransjen, kan også Norwegian levere et solid regnskap for første kvartal i år. Selskapet kunne vise til et driftsoverskudd før avskrivninger på 27 millioner kroner, det er hele 79 millioner kroner bedre enn i første kavrtal i fjor.
– Vi fikk et bra første kvartal, og det skyldes at vi har kuttet kostnadene og har bedre yield. Målet var å gå i pluss i Norge, og det har vi klart, sa administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos, i følge Finansavisen.
Reuters hadde ventet et underskudd på 60 millioner kroner i første kvartal. Analytikerne var derfor generelt positivt overrasket over tallene selskapet la frem. Aksjen steg på Oslo Børs, og på en uke er Norwegian opp nærmere 20 prosent.
Eneste skår i gleden er at oppstarten i Polen går tregt, og tallene herfra trekker det samlede resultatet kraftig ned.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *