Norwegian kan satse på sprit

By on June 10, 2008 0 13 Views

“Styret mener selskapets posisjon og kompetanse på internett kan nyttiggjøres innenfor andre virksomhetsområder og bidra til å skape merverdier for selskapet”, heter det i innkallingen, og styret lister opp en rekke forlokkende muligheter.
Typiske virksomhetsområder kan være knyttet til:
Bilutleie
Hotellutleie
Salg av taxfree-varer
Finansieringsvirksomhet
Kortutstedelse
Betalings- og kredittjenester
Alle disse virksomhetsområdene skrives nå inn i Norwegians formålsparagraf, om styret får det som det vil på generalforsamlingen. De fleste Norwegian-billettene selges over internett. I mars ble 85 prosent av billettene solgt på nettet. På Norwegians nettsider kan man allerede i dag bestille hotellrom og leie av bil, skriver e24.no

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *