Norlandia-topp til RCCL

By on June 10, 2008 0 22 Views

– Jeg ser frem til å ta fatt på jobben med å opprettholde Royal Caribbean Cruise Line sin tradisjonsrike og ledende rolle i Norge. Posisjonen på det svenske og danske markedet skal videreutvikles i tråd med selskapets strategi, sier Roar Ingdal.
Etter at Anna-Maija Isachsen sluttet som Norden-sjef i delvis norskeide RCCL ved nyttår, har Joanne Klepal-Hill fungert i stillingen. Når Roar ingdal tar over etter henne er det med ti års erfaring fra finans og 13 års erfaring fra reiselivsbransjen.
Ingdal har blant annet vært direktør i Visa Norge i fem år og har bak seg åtte år som salgs- og markedssjef i Color Line. Han kommer fra jobben som administrerende direktør i Norlandia Hotels & Resorts,

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *