Norgani-direktør går av

By on June 10, 2008 0 16 Views

– Styret er kommet til enighet med Kjell Sagstad om at han trer av som administrerende direktør. Sagstad har ledet selskapet gjennom en periode med hurtig vekst og store oppkjøp, og Norgani er i dag Nordens største hotelleiendomsselskap. Etter en periode med oppbygging er det ikke unaturlig at det oppstår uenighet knyttet videre strategi og vi er derfor blitt enige med Sagstad om at han fratrer, sier styreleder Jan Petter Storetvedt til hegnar.no.
Da Sagstad tiltrådte hadde Norgani en portefølje på 35 hoteller og han var selskapets første ansatte. I dag eier Norgani 72 hotelleiendommer i Norden, selskapet hadde et driftsresultat på 515 millioner kroner i 2006, og organisasjonen teller over 20 ansatte.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *