Luksuscruise fosser frem

By on June 10, 2008 0 17 Views

 – Celebrity Cruises opplever en betydelig pågang, og denne ekspansjonen er et naturlig skritt for å etterkomme den økte etterspørselen, sier administrerende direktør Roar Ingdal i Royal Caribbean Cruise Line.
Det nye cruiseskipet vil ha sin jomfrutur høsten 2011 etter at søsterskipene Celebrity Solstice, Celebrity Equinox og Celebrity Eclipse settes i rute fra henholdsvis høsten 2008, sommeren 2009 og sommeren 2010. Celebrity Cruises vil da ha totalt 11 skip i sin flåte, skriver hegnar.no. Som sine søsterskip vil det fjerde Solstice-klasse skipet ha store lugarer. 90 prosent av lugarene vil være utvendige og 85 prosent av dem vil ha balkonger. Det 315 meter lange og 37 meter brede cruiseskipet vil ha plass til 2.850 gjester.
Celebrity Cruises seiler i Alaska, Antarktis, Bermuda, California, Karibien, Europa, Galapagosøyene, Hawaii, den Mexicanske rivieraen, Panamakanalen og Sør-Amerika, og lanserer turer til Australia og New Zealand i år.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *