Kuwait Airways i samtaler med Airbus og Boeing

By on June 10, 2008 0 12 Views

Kuwait National Airways er i forhandlinger om nye fly. De har nå henvendt seg til Airbus og Boeng:
– Vi er i fortsatt dialog med alle leverandører, men har altså enda ikke fattet en beslutning. Alle dører er fortsatt åpne, sier styreformann Ahmad al-Zabin. Selskapets strategi er fremdeles under utarbeidelse og avventer sluttføringen av markedsanalyser, og vil først om to til tre måneder bestemme seg for flytypen.
Landet Kuwait har to virksomme flyselskap, det statlige Kuwait Airways med 17 fly og lavprisselskapet Jazeera Airways med en flåte på fem Airbus A320. Zabin sier videre at selskapet sannsynligvis ikke vil bli et lavprisalternativ, men den endelige beslutning vil bli tatt etter at analysearbeidet er avsluttet. En avisrapport indikerer at selskapet kan behøve ca. 30 fly, men Zabin vil hverken av- eller bekrefte meldingen, skriver hangar.no

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *