Kansellerte mye

By on June 10, 2008 0 12 Views

Rapporten er utarbeidet av Association of European Airlines (AEA). Her kommer det fram at det kun er det serbiske flyselskapet JAT Airways som avlyste flere avganger enn SAS i kvartalsperioden, skriver Aftenposten.
Rapporten avdekker også at om lag 20 prosent av avgangene er forsinket.
Informasjonssjef Kenneth Vikse i SAS Braathens mener kabinstreiken i flyselskapet før påske er en medvirkende årsak til den negative ratingen. Han påpeker imidlertid at undersøkelsen dekker hele operasjonen til SAS i de nordiske land og ikke isolert SAS Braathens. Ifølge Vikse hadde flyselskapet som helhet en regularitet på 98 prosent i perioden, mens målet var 99 prosent.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *