Henlegger saken mot Color Line

By on June 10, 2008 0 15 Views

Da Color Line opprettet forbindelsen mellom Vestlandet og Danmark i fjor klaget Fjord Line, som allerede seilte samme rute, konkurrenten inn for Konkurransetilsynet. Tilsynet har nå henlagt saken, melder NTB.
Fjord Line mener ruten har vært et tapsprosjekt for Color Line, noe som i så fall er et brudd på konkurranselovgivningen ettersom Color Line har en dominerende markedsposisjon.
Nå har Konkurransetilsynet vurdert klagen. I konklusjonen lyder det: «Tilsynet finner det lite sannsynlig at Color Lines atferd er til skade for forbrukerne. Klagen fra konkurrenten Fjord Line tas ikke til følge».
– Dette er selvfølgelig veldig gledelig for oss. Det er en bekreftelse på det vi har sagt hele tiden: Vi tjener penger Vestlandet, og har gjort det fra dag én, sier informasjonsdirektør Helge Otto Mathisen i Color Line, som nå ønsker å satse for alvor på Bergenshavnen.
Fjord Line vurderer nå å påklage vedtaket til Fornyings- og administrasjonsdepartementet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *