Full seier til SAS Braathens

By on June 10, 2008 0 21 Views

I juni ble flyselskapet idømt en bot på 20 millioner kroner for konkurranseskadelig underprising. Konkurransetilsynet mente at SAS Braathens drev ulovlig salg av billetter, noe som tilsynet mener tvang konkurrenten Coast Air ut av markedet.
Ifølge dommen fra Oslo tingrett finnes det andre akseptable forklaringer på SAS Braathens handlemåte enn det som kan karakteriseres som kritikkverdig og lovbrytende, skriver haugesunds-avis.no ifølge NTB.
Retten konkluderer med at Coast Air selv feilvurderte muligheten for å etablere seg på ruten Oslo-Haugesund. Dermed oppheves konkurransetilsynets vedtak. Staten må i tillegg dekke SAS Braathens’ saksomkostninger

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *