First er snudd til pluss

By on June 10, 2008 0 10 Views

I 2005 samlet Asmund Haare hotelldriften og -eiendommene i konsernet Flying Elephant. Da hadde selskapene samlet gått med 140 millioner kroner i underskudd året før, skriver Dagens Næringsliv. I 2005 endte resultat før skatt på minus 24, millioner, men sent på høsten det året snudde det.
I 2006 økte inntektene med 5,9 prosent til nesten 1,1 milliarder kroner. Belegget økte med 2,5 prosent og gjennomsnittsprisen med 3,5 prosent. Samtidig ble administrasjonskostnadene kuttet drastisk.
– Nå har vi reforhandlet mange store bedriftsavtaler og gjennomsnittsprisen vil gå ytterligere opp i år. Dermed kan vi med ganske stor sikkerhet si at 2007 blir et veldig bra år, sier økonomidirektør Torbjørn B. Torgersen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *