Finnair økte 66 prosent til Asia

By on June 10, 2008 0 21 Views

Destinasjonene i Asia økte med 66 prosent sammenlignet med i fjor, og i april åpner den 5. daglige rundturen Oslo-Helsinki. I løpet av våren økes også antall avganger til Osaka, Nagoya, Delhi, Hong Kong og Guangzhou, og ny rute til Mumbai åpnes.
– Stadig flere forretningsreisende og turister velger Finnair, fordi vi flyr den raskeste og enkleste veien til Asia. Delhi, som vi åpnet så sent som 30. oktober i fjor, er allerede vår fjerde største destinasjon i Asia, sier norgessjef Tomi Hänninen i Finnair.
Passasjertallene for første kvartal viser en vekst på 66 prosent for Asia i snitt, med vekst på 85 prosent til Shanghai, 50 prosent til Beijing og hele 469 prosent til Tokyo.
– Finnair er det eneste flyselskapet i Nord-Europa med ruter til alle de tre viktigste byene i Japan: Tokyo, Osaka og Nagoya. Til sommeren øker vi til 15 ukentlige avganger til Japan, sier Hänninen i en pressemelding.
Finnairs langdistanse-flåte er i vekst. To nye Airbus A340- maskiner kommer i trafikk i mai og juni.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *