Ett norsk hotell eksklusivt nok

By on June 10, 2008 0 14 Views

“The Leading Hotels of the World” er et reisebyrå for dem med tykk lommebok. Hvert år legger de ut en liste med oversikt over de mest eksklusive hotellene i verden.
I Norden er det kun tre hoteller som er kvalifisert på denne listen; det er Hotel Continental i Oslo, Grand Hotel i Stockholm og Hotel d’Angleterre i København. Hotel Continental har vært det eneste norske hotell på listen, og har figurert på den siden 1975. Ingen hoteller i Finland eller på Island er funnet verdig det gode selskap, skriver e24.no
For å kunne være med på “The Leading Hotels of the Worlds”- listen må hotellene kunne tilby sine kunder fem-stjerners standard, eller det de kaller “superior deluxe”. The Leading Hotels of the World ble etablert i 1928, har hovedkontor i New York City i USA, og 24 regionskontorer rundt om i verden. I 1999 ble datterselskapet “Leading Small Hotels of the World” – for de eksklusive små hotellene i verden – opprettet, og i 2005 kom “Leading Spas of the World”.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *