En halv million på Theatercaféen

By on June 10, 2008 0 17 Views

 Finansavisen skriver at lønnen til de ordinære heltidsansatte på Theatercaféen utgjør 360 000 kroner i gjennomsnitt. Da arbeider de 1300-1400 timer i året, noe som tilsvarer 80 prosent av normal arbeidstid. I tillegg kommer tips på 100 000 kroner i året.
Skal driften bli lønnsom er det umulig å ha “dobbelt så høye personalkostnader som resten av bransjen” sier restaurantdirektør Børre Kleivan.
Theatercaféen omsatte ifølge Kleivan for 77 millioner kroner i fjor og endte med et underskudd på 3,4 millioner.
De ansatte på restauranten bestrider ledelsens resonnementer. Striden kan ende med at Hotel Continental vil trekke seg ut av driften av Theatercaféen. I så fall håper servitørene at Petter Stordalen, som har tatt over driften av restauranten Annen Etage i samme bygning, også vil overta Theatercaféen. Det har Stordalen tidligere avvist.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *