Easyjet øker forventningene

By on June 10, 2008 0 12 Views

Lavprisselskapet har avvikende regnskapsår og det tredje kvartalet ble avsluttet 30. juni. Alle tallene er ikke klare ennå, men i går varslet Easyjet at omsetningen endte på 5,3 milliarder kroner i tremånedersperioden. Passasjerveksten var 16 prosent til 8,8 millioner og enhetsinntekten 520 kroner.
– Inntektene var så sterke som ventet, men utviklingen for enhetskostnaden var ikke så bra, også om du tar med drivstoffkostnadene, sier analytiker Geoff Van Klavern i Exane BNP Paribas til nyhetsbyrået Bloomberg.
Ikke desto mindre venter Easyjet at årets overskudd vil være mellom 40 og 50 prosent høyere enn i fjor når regnskapet avsluttes ved utløpet av september.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *