Dag Tveterås ny VD for MZ Travel

By on June 10, 2008 0 17 Views

 Dag Tveterås er 51 år, siviløkonom, og har mer enn 20 års erfaring fra. Per Ahlström forlater samtidig sin stilling som VD etter å ha drevet selskapet MZ Travel til et lønnsomt selskap.
Dag Tveterås kjenner godt til Ticket. Han har sittet i styret siden 2006. Ett oppdrag han kommer til å beholde mandatperioden ut. Dag Tveterås har en solid erfaring fra reisebransjen som leder i en mengde europeiske selskap, som for eksempel Amadeus, Berg-Hansen, Bennett, Diners Club, A/S Aircontactgruppen og styreformann i Via Gruppen samt konsernsjef for Ticket Travel Group.
– Jeg fortsetter som partner i Saga Corporate og vil sitte 2 av ukens 5 arbeidsager i Oslo. Sitter også videre i Ticket styret. Det blir med andre ord å gå fra 100 til 150 prosents arbeid, men dette er spennende utfordringer som jeg ikke kunne si nei til, sier han til Travel News.
Dag Tveterås er portrettert i neste utgave av Travel News som snart blir lagt i postkassen til våre abonnenter. Der forteller han blant annet om utviklingen av reiselivsbransjen og utfordringene bransjen står overfor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *