Continental kåret til beste flyplass lounge

By on June 10, 2008 0 21 Views

 Continentals prisbelønte Presidents Club ble nylig oppgradert og bygd ut med flere seter for de reisende. Fra loungen har man utsikt til nær alt som foregår på rullebanene gjennom panoramavinduer som strekker seg fra gulv til tak. Kundene kan også benytte seg av 57 avskjermede arbeidsplasser og fire konferanserom. Fem bad med dusj står også til disposisjon for kunder som ankommer fra internasjonale destinasjoner. En førsteklasses vinbar ble også nylig en del av Presidents Club, der gjestene kan nyte både årgangsviner og gratis viner som serveres på huset.
– Vi ser på denne prisen som en hyllest til våre dedikerte representanter som til daglig jobber i Presidents Club, og som sørger for førsteklasses service overfor våre kunder, sier Mark Bergsrud, visepresident i markedsavdelingen.
Continental Airlines konkurrerte med 500 andre flyplass lounger om den gjeve prisen “Lounge of the Year”. Det er de reisende som benytter seg av loungene verden over som selv avgir sine stemmer gjennom det såkalte Priority Pass- programmet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *