Bibelen tilbake på Scandic

By on June 10, 2008 0 7 Views

 Etter hissige protester fra kristenfolket i Sverige vil atter en gang bibelen være å finne i nattbordskuffen på hotellet. Tidligere har Scandic uttalt at beslutningen om å ta bort Bibelen har å gjøre med mangel på nattbordsskuffer. Likevel skulle mennesker som ba om det, få utlevert både kristne, muslimske og jødiske skrifter i resepsjonen.
Blant dem som protesterte hissig på beslutningen, var den svenske kirke. Flere biskoper gjorde det klart at Scandic-hotellene var bannlyst for kirkens folk, og hotellkjedens ledelse slår nå full bibelretrett, i følge Hegnar.no.
– Vi kommer til å komplettere Det nye testamente ved også å tilby Koranen og Tanach i våre hotellresepsjoner til de gjester som ønsker. Vi lar også biblene bli liggende i de rommene der de tidligere fantes, opplyser Scandics direktør Frank Fiskars.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *