Apollo ansetter infosjef

By on June 10, 2008 0 21 Views

 Begby har lang erfaring fra reiselivsbransjen, senest jobbet hun som personal- og salgsansvarlig for Kilroy Travel. Der hadde hun også mye kontakt med mediene, noe som åpenbart ga mersmak. Hun har også, som så mange andre i bransjen, noen år fra Star Tour bak seg. En av grunnene til at hun valgte Apollo er måten de skiller seg ut på:
– Jeg mener Apollo har gått en litt annen vei en de fleste andre i bransjen. I stedet for få, store reisemål har vi en rekke tilbud, og ofte benytter vi oss av mindre hoteller. Jeg merker litt av den samme stemningen her som preget charterbransjen for 15-20 år siden; stå-på lysten, de dedikerte medarbeiderne og ønsket om å vokse.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *