Åpner kontor i Norge

By on June 10, 2008 0 13 Views

– Vi er svært tilfreds med å ha oppnådd en såpass sterk posisjon i det norske markedet på under to år. Ifølge våre tall er vi nå større enn Norwegian Cruise Line, sier sjef for MSC Cruises i Norden, Claes Tamm.
For å øke andelen ytterligere innser han at tilstedeværelsen i Norge må styrkes.
– Mens vi hittil har styrt det nordiske salget fra kontoret i Stockholm, skal vi om ikke lenge åpne et eget kontor i Oslo. Dermed kan vi ha en mye tettere oppfølging av markedet enn hva tilfellet er nå, sier Tamm.
Med fem nye skip på beddingen planlegger rederiet en storstilt ekspansjon de nærmeste fire årene, og da hovedsakelig i Middelhavet og i Nord-Europa. Målet er å komme opp på 1,1 millioner passasjerer, noe som er mer en dobbelt så mange som i dag.
– Har dere planer om å endre dagens distribusjonsstrategi fra kun å selge via reisebyråene til å selge selv?
– Nei, det er helt uaktuelt. Vår strategi om å distribuere via reisebyråene er uendret. Byråene har vært en viktig bidragsyter til at vi er der vi er i dag, sier Tamm.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *