1,9 millioner reisende nordmenn

By on June 10, 2008 0 12 Views

 Aldersgruppen 16-79 år hadde i alt 4,2 millioner reiser. Dette gir 2,2 reiser per person for de som reiste, og 1,2 reiser i snitt for alle. Reiseaktiviteten var noe lavere enn i første kvartal 2006. Antall personer på reise gikk ned med 1,4 prosent, mens antallet reiser gikk ned med 6,3 prosent, viser tall fra SSB. Én av tre reiser går til reisemål i utlandet, og det var feriereisene til utlandet som økte mest med 22 prosent. Også yrkesreisene til utlandet økte sammenlignet med første kvartal 2006. Sverige er det mest vanlige landet å reise til, med 20 prosent av alle utenlandsreisene. Spania kommer på annen plass, tett fulgt av Danmark. Når det gjelder feriereiser til utlandet, er derimot Spania på topp med Sverige på annen plass.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *