VIA kjøper VIA

By on June 9, 2008 0 27 Views

Gjennom oppkjøpet utvider VIA Travel Norge sin egeneide virksomhet med tre kontorer, 40 medarbeidere, og en årlig omsetning på 250 millioner kroner.
VIA Vestfold ble etablert i 1916 under navnet Eivind Andersen & Co, og gikk inn som VIA franchise i 1994. Selskapet har hovedkontor på Sandefjord lufthavn Torp, og har avdelingskontorer i Horten og på Kongsberg.
– Eirik Bugsett har bygget opp VIA Vestfold til å bli regionens største reisebyrå og en viktig VIA Travel franchise. Sammen med ledelsen i selskapet vil vi bygge videre på denne suksessen, ved å samkjøre våre forretningsområder ytterligere og fullt ut utnytte VIA’s posisjon som Skandinavisk markedsleder, sier Egil Riisnes, konsernsjef i VIA Travel Group ifølge en pressemelding.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *