USA ut, Latvia inn

By on June 9, 2008 0 12 Views

 Det er fortsatt våre skandinaviske naboer som er de mest populære utenlandske destinasjonene for norske forretningsreisende. Men Latvia tar kraftig innpå selv om de enda ikke er blant de ti mest populære destinasjonene:
– Den høye aktiviteten i Latvia smitter nå for alvor over på trafikken til og fra Norge, noe som har gitt seg utslag i den formidable trafikkøkningen. Men naturlig nok er det fortsatt Skandinavia som står for den største andelen forretningstrafikk fra Norge, sier Simen A. Johannessen, markedsdirektør i HRG Nordic.
Her er HRGs liste over selskapets 10 mest populære destinasjoner for norske forretningsreisende i 2006 med antall prosents økning i trafikken i parantes:

1 KØBENHAVN (10 %)
2 STOCKHOLM (11 %)
3 LONDON (21 %)
4 AMSTERDAM (21 %)
5 ABERDEEN (28 %)
6 PARIS (24 %)
7 HELSINKI (20 %)
8 BRUSSELS (14 %)
9 FRANKFURT (21 %)
10 GØTEBORG (30 %)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *