Ticket taper fortsatt penger

By on June 9, 2008 0 19 Views

Morselskapet, Ticket Travel Group, melder om en samlet bruttoomsetning i Norge og Sverige på 3,3 milliarder svenske kroner i 2006, driftsinntekter på 315 millioner, driftsresultat på 19 millioner og et resultat etter skatt på 14 millioner.
De siste årene har Ticket lagt ned flere butikker i Norge, og i fjor ble kostnadene redusert med ti prosent. Imidlertid sank omsetningen nesten like mye.
– Vi sliter med at volumet vårt i Norge ikke er stort nok til å kunne ta ut gode resultater. Men jeg må samtidig legge til at utviklingen er positiv. Bruttoomsetningen sank mer enn driftsinntektene. Dermed er marginene bedre, og salget per ansatt øker, sier konsernsjef Lennart Käll.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *