Setter ned prisen

By on June 9, 2008 0 13 Views

Det er fra før kjent at Flyme-aksjonærene ønsker å få til en nordisk storfusjon sammen med Norwegian, Sterling og FlyNordic. Mens Norwegian er lunkne, har Sterling og til dels FlyNordic, gjennom eierselskapet Finnair, vist interesse.
Kursfall i andre flyaksjer har fått aksjonærene i Flyme og Sterling til å sette ned prisen for å komme i mål med fusjonen, skriver Finansavisen.
– Det er diskusjoner om pris, ja. Men det er jo bare snakk om bytteforhold. I tillegg skal det gjøres en emisjon på én milliard kroner for å finansiere oppkjøpet av Sterling, sier Ager-Hanssen til avisen.
Investoren sier videre at forhandlingene har kommet langt, og at prosessen ser lovende ut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *