Ryanairkritikk etter ekstraavgift

By on June 9, 2008 0 30 Views

Ekstra avgiften på fem pund per billett kommer av at britiske myndigheter i desember vedtok å doble passasjeravgiften på flighter fra britiske flyplasser fra og med 1. februar i år. Selskapet har send ut e-poster til kunder og beklager at de må være pengeinnkrevere for myndighetene, og oppfordrer passasjerene om å sende en e-post til finansminister Gordon Brown og protestere på vedtaket. Ryanairs sjef i Norden Wilhelm Hamilton hevder de har sitt på det tørre og sier det er kredittkortselskapet de samarbeider med, Barclay card, som har rådet dem til å gjøre det på denne måten. – Vi har gitt kundene 7 til 14 dagers varsel om at transaksjonen vil skje og vi har sendt ut ny beskjed etter at transaksjonen er gjort, sier han, i følge Sandefjords Blad

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *