Rivelsrud slår tilbake

By on June 9, 2008 0 16 Views

Samme dag som det ble kjent at Petter A. Stordalen kom inn på eiersiden i Rica, kjøpte Rivelsrud opp aksjer til samme kurs som Stordalen betalte. Det er blant annet administrerende direktør Ole-Jakob Wold samt andre i toppledelsen som solgte sine aksjeposter.
Ifølge Dagens Næringsliv ble Rivelsrud for kort tid siden tilbudt å kjøpe seg opp i Rica, men da til 65 kroner. Det er ti kroner mer enn det Stordalen punget ut med.
– Jeg kan bekrefte at prisen jeg fikk, var langt høyere. Dersom jeg hadde fått tilbud om å kjøpe disse aksjene for 55 kroner stykket, ville jeg nok takket ja, sier Rivelsrud til Dagens Næringsliv. Han stiller seg uforstående til at han ikke fikk samme pris som Stordalen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *