Rekordtall for Lufthansa

By on June 9, 2008 0 29 Views

Lufthansas CEO, Wolfgang Mayrhuber, annonserte rekordstor nettofortjeneste og omsetning på gårsdagens pressekonferanse om selskapets årsresultat for 2006. I løpet av fjoråret steg omsetningen med nesten ti prosent, til 19.8 milliarder euro, eller nesten 162 milliarder norske kroner. – Våre aksjonærer vil også nyte godt av suksessen, spesielt siden Lufthansa-aksjen steg med 67 prosent i 2006, kommenterte Mayrhuber. Lufthansa- gruppen vil postere en gevinst på ca 500 millioner euro etter salget av selskapets aksjer i Thomas Cook AG. – Det langsiktige målet er en utbyttepolitikk der 40 prosent av overskuddet betales tilbake til eierne, sier finansdirektør Stephan Genkow i Lufthansa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *