Passasjerøkning for Hurtigruten

By on June 9, 2008 0 20 Views

Den pene økningen i turisttrafikken i de tre vintermånedene kommer etter en bevisst satsing på vinterturisme på hurtigruteskipene, særlig i det tyske, britiske og det franske markedet, opplyser kommunikasjonskonsulent Helene Winsents i Hurtigruten Group til NTB.
Frankrike står for den største nasjonsvise økningen med 54 prosent flere turister i årets første kvartal, sammenlignet med tilsvarende periode i fjor.
– I prosent er økningen stor, men ikke i rede tall fordi det er forholdsvis få franskmenn som reiser med hurtigruta. Vi har opprettet et eget salgskontor i Frankrike, og dette er noe som gir uttelling med en gang, sier Winsents til NTB.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *