Lavpris i nettverk

By on June 9, 2008 0 21 Views

Avtalen, som ventelig vil bli formelt underskrevet om kort tid, innebærer at reisende kan bestille én enkelt billett mellom Aer Lingus sine destinasjoner i Irland og Jetblues 51 destinasjoner i USA, Mexico og Karibia, meldes det i siste utgave av fagbladet Airline Business.
Bestillingen gjøres i én transaksjon på Aer Lingus’ nettsted, men innebærer ikke såkalt code-share. Derimot inkluderer den transfer på flyplassen JFK i New York, hvor de to flyselskapene opererer ved siden av hverandre, noe som gjør bagasjetransporten relativt enkel.
De to lavprisselskapene arbeider nå med inntektsdelingen og andre kommersielle aspekter av avtalen. Den skal etter planen tre i kraft i august.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *