Kastrup ned fra toppen

By on June 9, 2008 0 26 Views

Adm. direktør Niels Boserup erkjenner åpent at det var problemer i 2006:
– Vi er vant med at passasjerene bedømmer oss som Europas beste lufthavn. Årets resultat kommer ikke overraskende på oss, for lufthavnens servicenivå var ikke tilfredsstillende i 2006, sier han i en pressemelding.
Nå håper Boserup at lufthavnen kommer lengre opp på listen igjen, etter store investeringer i forbedringer i lufthavnen som skal forkorte ventetiden.
– Fra lufthavnens side har vi besluttet at ingen passasjerer framover må vente mere enn 20 minutter ved sikkerhetskontrollen. Vi ser helst at flyselskapene innfører liknende mål for maksimale ventetider ved innsjekking og baggasjeutlevering, og vi oplever i øyeblikket et meget positivt samarbeid med flyselskapene om dette, så vi håper at å få en avtale på plass med flyselskapene innen sommereren, Boserup i følge borsen.dk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *