Finnair satser på Airbus

By on June 9, 2008 0 22 Views

Flyselskapet har kjøpt elleve A350XWB, som skal settes inn i det raskt økende markedet mellom Norden og Asia. Airbus A350 skulle utkonkurrere Boeings kommende 787 Dreamliner, men ble ansett blant annet for å være for små, samtidig som det har vært store forsinkelser og problemer med produksjonen av flyene. Mange flyselskap har derfor forsøkt å trekke seg fra tidigere bestillinger. Airbus har grunnet dette nå begynt å videreutvikle flyet til A350XWB, der tilleggsbetegnelsen står for extra wide body. Og at Finnair nå velger at konvertere en tidigere ordre på A350 til A350XWB, tross høyere pris, er en god nyhet i tolvte time for Airbus. A350XWB kommer tidligst til å være leveringsklare 2013, i forskjell til Boeings Dreamliner som kan væra klart allerede neste år, skriver E24.se

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *